χαχα δν πειραζει Χρυσααα!!
Ευα οσο για τα πραγματα δν θα μπορουσαν να τους τα παρουν γτ παντα χτυπαγαν την πορτα.... και ο Ρον και οι αλλοι θα δεις στην συνεχεια τι θα γινει...!
και να η συνεχεια....!!!
8ο Κεφάλαιο
Είχαμε τελειώσει το μπάνιο και τώρα το μόνο που μας έμενε ήτανε να ντυθούμε και να φτιάξουμε τα μαλλιά μας. Πρώτα από όλα φτιάξαμε τα μαλλιά μας ίσια, πρόγκα ήτανε. Μετά πήραμε κλειδιά της ντουλάπας και διαλέξαμε δυο όμορφα ωραία φορέματα. Το δικό μου ήτανε ένα ωραίο άσπρο φόρεμα με μια χρυσή κορδέλα από πίσω, λίγο φουντωμένο από κάτω γιατί έτσι ήτανε τα φορέματα τα παλιά. Και κάτι παπούτσια άσπρα με χρυσό ήτανε γοβάκια. Ενώ της Τζένιφερ ήτανε ένα πολύ ωραίο άσπρο φόρεμα με μια κορδέλα πίσω της η οποία ήτανε σε χρώμα ανοιχτό πράσινο. Ενώ τα παπούτσια της ήτανε άσπρα με ανοιχτό πράσινο. Δείχναμε καταπληκτικές. Το μόνο που μας έλειπε να φορέσουμε ήτανε τα χρυσά βραχιόλια. Όταν τα φορέσαμε και είμασταν εντελώς έτοιμες ακούσαμε έναν χτύπο στην πόρτα ήτανε ο Ρον λέγοντας μας:
- Είστε έτοιμες κορίτσια; Γιατί είστε οι μόνες που περιμένουν κάτω!
- Ναι Ρον είμαστε πανέτοιμες, άνοιξε την πόρτα και πες μας πως σου φαινόμαστε! Του είπε η Τζένιφερ χαρούμενα. Όταν μπήκε ο Ρον μέσα το μόνο που είπε αφού είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα ήταν:
- Είστε καταπληκτικές! Μας είπε χαμογελαστά.
- Ευχαριστούμε Ρον! Του είπα εγώ.
- Να σου πω Ρον απλά θα κατέβουμε κάτω ε; τον ρώτησε η Τζένιφερ.
- Χμ! κορίτσια όχι απλά θα κατεβείτε κάτω, απλά εγώ θα είμαι κάτω στο σαλόνι και θα να ανακοινώσω τα ονόματα ως εσείς Ραμόνα και Τζένιφερ και μετά θα πω τα ονόματα των κοριτσιών που έμεναν εδώ βασιλικά. Επειδή ο καθένας παριστάνει ότι είναι ή ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα που έμενε στο δωμάτιο οι οποίοι κοιμούνται. Καταλάβατε;
- Ναι καταλάβαμε αλλά εγώ ποια θα είμαι; Ρώτησε η Τζένιφερ με έναν ενδιαφέρον προς τον Ρον.
- Εσύ θα είσαι η Ραφαέλα και εσύ Ραμόνα η Καρολίνα οκ;
- Οκ! Είπαμε! Και σκεφτήκαμε πως τα πέτυχε ο Ρον. Και που να ήξερε.
- Ωραία κορίτσια ελάτε μαζί μου, μας είπε ο Ρον λες πως ανυπομονούσε για κάτι. Φτάσαμε στις σκάλες η Τζένιφερ όπως πάντα πήγαινε στην άλλη κουπαστή και εγώ παράμενα στην άλλη. Της ευχήθηκα καλή επιτυχία και αυτή το ίδιο για μένα. Και χαμογελάσαμε, μέχρι που ακούσαμε τον Ρον να ανακοινώνει:
- Λοιπόν Κυρίες και Κύριοι σας ανακοινώνω τις τελευταίες πριγκίπισσες. Παρακαλώ υποδεχθείτε θερμά τις δεσποινίδες Τζένιφερ που υποδύεται την πριγκίπισσα Ραφαέλα μια σπάνια και πανέμορφη κοπέλα. Και την Ραμόνα που υποδύεται την ξαδέρφη της Ραφαέλας την Καρολίνα που και αυτή ήτανε μια πανέμορφή και σπάνια κοπέλα.
Πριν ξεκινήσουμε ακούσαμε τον Τζόσεφ και τον Ματ να λένε στο Ρον πως μπόρεσε να μας δώσει αυτό το δωμάτιο. Αλλά ο Ρον το μόνο που τους είπε ήτανε «έχετε υπομονή αγόρια και θα δείτε». Εκεί ήτανε όσα ακούσαμε από μακριά αν και τα λέγανε ψιθυριστά όπως πάντα. Τότε ξεκινήσαμε να κατεβαίνουμε τις σκάλες με ένα χαμόγελο που μάγευε πολλούς όπως μας είχε πει παλιότερα η μητέρες μας όταν είμασταν λίγο πιο μικρές . Αντηχούσε στα αυτιά μας όταν είπαν «το χαμόγελο σας θα μαγεύει πολλούς, γι’αυτό προσοχή κορίτσια». Εγώ με την Τζένιφερ και εκείνο το χαμόγελο μας ήτανε υπέροχα. Είχαμε το ίδιο βηματισμό. Μέχρι που όταν φτάσαμε κάτω στο σαλόνι ο Τζόσεφ, ο Κίλαν και ο Ματ μας κοίταζαν από την κορυφή ως τα νύχια. Μέχρι που μας χαμογέλασαν. Έτσι υποκλιθήκαμε σε αυτούς και προχωρήσαμε προς τους φίλους μας που εκείνοι μας υποδέχθηκαν πολύ θερμά.
- Καλά πως μοιάζουν τόσο πολύ, ρώτησε ο Τζόσεφ.
- Δεν ξέρω αδερφέ αλλά θα το μάθουμε σύντομα. Είπε ο Ματ.
- Καλά εγώ τις έχω ξαναδεί μετά από μια περιπετειώδη εμπειρία που σίγουρα θα είχανε, είπε ο Κίλαν.
- Τι εννοείς; Ρώτησε ο Τζόσεφ με απορία.
- Θα σας εξηγήσω ελάτε πιο εδώ να μην μας ακούει κανένας άλλος.
Αυτά τα λέγανε ψιθυριστά αλλά και πάλι εμείς του ακούγαμε μέχρι που είπα στην Τζένιφερ στο αυτί της:
- Απόψε θα είναι μια μεγάλη νύχτα! Και της έκλεισα τα μάτι μου.
- Ναι πολύ μεγάλη! Μου είπε εκείνη πίνοντας μια γουλιά από το κόκκινο κρασί που κρατούσε σε ένα ποτήρι.
Καθόμασταν με τα παιδιά γενικά όλα εκτός από την Ζωή και την Λίζα που καθόντουσαν μαζί με τις ψωνισμένες. Απορούσα πως τις κάνανε παρέα. Έτσι ρώτησα το Άλαν τι πάθανε αυτές και μιλάνε και με τις ψωνισμένες. Βέβαια δεν του το είπα έτσι αλλά με τα ονόματα τους. Και αυτός το μόνο που μου είπε είναι ότι από τότε που εμείς χανόμαστε αυτές βρήκανε άλλες παρέες επειδή νομίζανε ότι δεν τις θέλουμε στην παρέα μας. Έτσι είπα στην Τζένιφερ:
- Όλη αυτή η ιστορία θα μας χάσει τους φίλους μας. Να η Ζωή και η Λίζα… πήγα να της πω αλλά με διέκοψε.
- Ναι ξέρω, το άκουσα από τον Άλαν δεν πειράζει ακόμη και αν χάσουμε πολλούς θα είμαστε μαζί; Ε; μου είπε η Τζένιφερ με μια λυπημένη φωνή.
- Μα φυσικά βρε χαζούλα, αφού ξέρεις ότι είμαστε οι αγαπημένες ξαδέρφες ε; της είπα για να την παρηγορήσω γιατί είχε πάρει τα πιο γλυκούλικα μάτια.
- Ναι! Είσαι μια αδερφή ψυχή για μένα. Και το ξέρουμε! Μου είπε η Τζένιφερ που ο τόνος φωνής της τώρα είχε ανεβάσει λίγο προς το καλύτερο πάντα.
- Ξέρεις πάμε να μιλήσουμε στην Ζωή και στην Λίζα να ξεκαθαρίσουμε; Της πρότεινα.
- Ναι πάμε! Συμφώνησε μαζί μου η Τζένιφερ.
Προχωράγαμε προς την Ζωή και στην Λίζα αφού περάσαμε πρώτα τα αγόρια, τον Τζόσεφ, τον Ματ και τον Κίλαν που μας κοίταζαν παράξενα. Οι ψωνισμένες αμέσως το προσέξανε και άρχιζαν τα σχόλια. Αλλά εμείς δεν αλλάξαμε πορεία είχαμε σκοπό να πάμε να μιλήσουμε στα κορίτσια. Δεν θα μας το χαλάγανε αυτές. Όταν φτάσαμε προς αυτές, σταματήσανε να σχολιάζουν και είπαν ένα γεια. Της είπαμε και εμείς ένα γεια με ένα χαμόγελο πολύ ειρωνικό που αυτές μάλλον δεν καταλάβανε. Έτσι αφού τα είπαμε με αυτές, έσκυψα στο αυτί της Λίζας και της Ζωής και τους είπα:
- Θέλουμε να σας μιλήσουμε, μπορείτε;
- Ναι μπορούμε, μας είπαν η Ζωή και η Λίζα.
- Ας πάμε καλύτερα έξω να μην έχουμε φασαρία, πρότεινε η Τζένιφερ. Και εμείς οι υπόλοιπες συμφωνήσαμε. Κατευθυνθήκαμε προς την πόρτα, την ανοίξαμε και πήγαμε και καθίσαμε σε κάτι καρέκλες που υπήρχαν έξω. Για ένα λεπτό είμασταν αμίλητες αλλά μετά μίλησε η Λίζα.
- Λοιπόν τι μας θέλατε;
- Λοιπόν σας θέλαμε γιατί μάθαμε ότι… και εκεί η Τζένιφερ τους είπε το τι μας είχα πει ο Άλαν.
- Ναι γιατί δεν έχουμε δίκιο; Ρώτησε η Ζωή.
- Όχι κατά κάποιο μέρος. Σίγουρα πιο πολύ θυμώσατε για την πρώτη νύχτα εδώ και μετά για σήμερα. Έτσι δεν είναι κορίτσια; Τις ρώτησε η Τζένιφερ.
- Ναι κατά κάποιο λόγο έτσι είναι. Πρώτον στην πρώτη νύχτα γιατί δεν μας είπατε ότι θα πάτε έξω αντί να μας πείτε ψέματα; Μας ρώτησε η Λίζα.
- Γιατί ξέραμε την απάντηση σας: όχι, θα λέγατε γιατί όποτε πάμε να κάνουμε κάτι μας λέτε ότι δεν πρέπει. Έτσι δεν είναι Λίζα και Ζωή;
- Ναι έτσι είναι… συμφώνησαν τα κορίτσια.
- Ναι αλλά γιατί δεν ήρθατε να φάτε σήμερα μεσημεριανό και στην ξενάγηση; Ρώτησε η Λίζα.
- Γιατί ξέρετε ή μάλλον ακούσατε τα σχόλια των άλλων κοριτσιών που τα γνωρίσαμε εδώ τι λένε για εμάς έτσι δεν είναι; Ρώτησε η Τζένιφερ.
- Ναι έτσι είναι γι’αυτό το λόγο; Μας ρώτησε η Ζωή.
- Ναι Ζωή το μεσημέρι μας κάνανε κατά κάποιο λόγο χάλια και δεν μπορούσαμε καθόλου μετά να πάμε στην ξενάγηση. Της είπα.
- Καλά ε;! ένα σας λέω θα τις βάλω στις θέσεις τους. Μας είπε η Λίζα κλείνοντας μας το μάτι. Και μετά ξανά όλες μας αγγελιαστήκαμε.
- Έχω μια ιδέα κορίτσια! Μας είπε ενθουσιασμένα η Ζωή.
- Ωχ! Όταν έχεις ιδέα Ζωή εμείς φοβούμαστε. Της είπα αστεία και γελάσαμε.
- Χαχα! Ακούτε! Τζένιφερ και Ραμόνα σας σχολιάζουν αυτές πως τις λέτε; Αποκλείεται να μην τις βγάλατε παρατσούκλι… μας είπε η Ζωή, αλλά την διέκοψε η Τζένιφερ.
- Σε αυτό έχεις ένα απόλυτο δίκιο… χαχα! Τις έχουμε βγάλει ψωνισμένες.
- Ότι πρέπει γι’αυτές είναι, είπε αστεία η Λίζα.
- Λοιπόν όπως λέγαμε οι ψωνισμένες σας ζηλεύουν! Μας είπε η Ζωή.
- Γιατί; Ρώτησε με ένα ενδιαφέρον η Τζένιφερ.
- Εμ… γιατί άραγε; Χαχα! Επειδή ο Τζόσεφ, ο Ματ και ο Κίλαν σας κοιτάζουν περισσότερο από ότι κοιτάζουν αυτές. Και όπως ξέρετε αυτές είναι ξετρελαμένες γι’αυτούς.
- Χαχα! Αυτό ειδικά δεν το περίμενα να συμβεί. Είπα εγώ χαμογελαστά.
- Χαχα ναι λοιπόν είστε έτοιμες να ακούσετε την ιδέα μου; Μας ρώτησε η Ζωή ενθουσιασμένα.
- Ναι! Είπαμε οι υπόλοιπες ανυπόμονα.
- Λοιπόν λέω η Τζένιφερ και η Ραμόνα να τραγουδήσουν για να έχουν την προσοχή των αγοριών και να σπάσουν τα νεύρα στις ψωνισμένες. Ε τι λέτε; Μας πρότεινε η Ζωή.
- Εγώ λέω ναι! Πετάχτηκε η Λίζα.
- Ε Ζωή θα λέγαμε και εμείς ναι αλλά δεν ξέρουμε ποιο τραγούδι να πούμε!
- Εμ τι λέτε για το Enchanted της Taylor Swift;
- Αχα μπορούμε! Τζένιφερ θα παίξεις εσύ κιθάρα ή εγώ; Ρώτησα την Τζένιφερ.
- Εγώ! Θα σκίσουμε! Μας είπε ενθουσιασμένα η Τζένιφερ.
- Ναι μα φυσικά αλλά πάμε μέσα τώρα γιατί έχει ψόφο από κρύο φυσικά! Μας είπε χαμογελαστά η Λίζα.
- Χαχα! Ας πάμε! Και θα το κανονίσω εγώ με τα παιδιά και με τον Ρον. Σύμφωνες;
- Σύμφωνες! Της είπαμε ενθουσιασμένα.
- Έχω να σας πω και κάτι απίστευτο. Μας είπε η Ζωή χαμογελώντας πονηρά.
- Τι είναι;; Ριχτό! Είπαμε ενθουσιασμένα εγώ και η Τζένιφερ. Αλλά πριν προλάβει και μιλήσει η Ζωή, την πρόλαβε η Λίζα λέγοντας μας:
- Ένα σας λέω χάσατε! Εγώ φυσικά το έμαθα πρώτη-πρώτη.
- Ιιι! Και εμείς γιατί δεν ήμασταν και εμείς οι πρώτες; Ρώτησε η Τζένιφερ.
- Γιατί δεν ήρθατε στην ξενάγηση… είπε η Ζωή γελώντας.
- Ε τότε πες το μας… της είπα γελώντας.
- Να τα έφτιαξα με τον Μπράτ. Το πρωί όταν τρώγαμε πρωινό. Με είχε λερώσει επίτηδες στο μάγουλο μου δίνοντας μου, μια κουταλιά παγωτού και έπειτα αντί να μου δώσει χαρτί να το σκουπίσω με φίλησε στο μάγουλο και έπειτα στο στόμα. Και μετά μου εξομολογήθηκε πως ένοιωθε. Και τα φτιάξαμε… αυτά… πως σας φάνηκε;; μας ρώτησε ντροπαλά η Ζωή.
- Ααα!!! Χαιρόμαστε πολύ για σένα…!!!της είπαμε χαρούμενα και την αγκαλιάσαμε σφιχτά.
- Χαχα! Αφήστε τώρα το μέλι κορίτσια και πάμε να κάνουμε αυτό που είπαμε. Μας είπε γελώντας η Λίζα.
- Εντάξει πάμε…! Είπαμε οι υπόλοιπες.
Επίσης πριν μπούμε μέσα η Ζωή μας ανέφερε την άλλη φορά με τον Τζόσεφ που ρώταγε για μας. Ήτανε κάπως έτσι το σκηνικό…:
- Και για πες μου Ζωή, γιατί δεν ήρθανε τα κορίτσια στην ξενάγηση; Ρώτησε ο Τζόσεφ με έναν ενδιαφέρον.
- Εμ γιατί δεν ήρθανε; Εμένα μου είπαν ότι δεν έχουν πολύ όρεξη. Είπε η Ζωή.
- Πολύ μυστήριο πάντως οι φίλες σας.
- Ναι από μικρές το είχανε. Είπε χαμογελώντας η Ζωή.
- Τι εννοείς; Είπε ο Τζόσεφ τότε.
- Εμ από μικρές είχανε ένα μυστήριο από τότε που γνωρίσανε έναν δάσκαλο Γιάνγκ.
- Γιάνγκ; Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.
- Δεν πειράζει σημασία έχει ότι η Ραμόνα και η Τζένιφερ είναι πολύ μυστήριες, όπως το προσδιόρισες. Είπε χαμογελώντας η Ζωή.
- Ναι είναι. Είπε ο Τζόσεφ μπερδεμένος.
Όλα μας φαινόντουσαν περίεργα. Άλλα δεν δώσαμε και πολύ σημασία. Έπειτα μπήκαμε μέσα και είδαμε όλους να χορεύουν η Ζωή και η Λίζα πήγαν στα παιδιά και έπειτα θα πήγαιναν στο Ρον. Ενώ εμείς θα πηγαίναμε προς το δωμάτιο αν δεν μας σταματούσαν ο Τζόσεφ, ο Ματ και ο Κίλαν λέγοντας μας ο Κίλαν:
- Επ που πάτε κορίτσια δεν τελείωσε ακόμα το πάρτι.
- Χαχα! Το ξέρουμε ρε έξυπνο απλά πάμε να πάρουμε κάτι και θα ξανά έρθουμε. Του είπα χαμογελαστά.
- Καταρχάς κοπελιά μάλλον Ραμόνα μην του λες «ρε έξυπνο» δεν το ξέρεις και από χθες! Μας είπε αστεία ο Τζόσεφ.
- Που ξέρεις μπορεί να τον ξέραμε, του απάντησα και εγώ τότε με τον ίδιο τρόπο που μου το είπε και αυτός.
- Χμ… καλά και τι θα πάρετε αν επιτρέπεται; Μας ρώτησε ο Ματ.
- Εμ θα πάρουμε κάτι που θα δείτε πολύ σύντομα.
- Καλά τότε κορίτσια αφού είναι έτσι σας αφήνουμε. Είπε ο Κίλαν χαμογελαστά.
- Έτσι μπράβο! Του είπα εγώ.
- Ε! λίγα- λίγα δεν μας ξέρετε και πολύ καλά. Είπε ο Ματ.
- Ούτε και εσείς , είπε η Τζένιφερ κλείνοντας του το μάτι. Και φύγαμε.
Εν τω μετάξι την ίδια στιγμή η Λίζα, η Ζωή και τα παιδιά κανόνιζαν αυτό που είχαμε πει πριν από λίγο να κάνουμε. Και έπειτα ήτανε ο Ρον. Ο Ρον το μόνο που τους είπε ήτανε:
- Ωραία ανυπομονώ να τις ακούσω! Είπε ενθουσιασμένα.
Τα φτιάξανε όλα. Ενώ εμείς είχαμε φτάσει στο δωμάτιο μας, πήραμε την κιθάρα και όταν φτάσαμε στα σκαλιά, αρχίσαμε να τα κατεβαίνουμε. Και τότε μας είδανε τα αγόρια και είπε ο Τζόσεφ:
- Ωραία θα μας κάνουν καντάδα.
- Ναι ωραία να ακούσουμε πιο καθαρά την φωνούλα τους! Είπε ο Ματ αστεία προς τους άλλους. Και άλλοι γέλασαν. Αλλά τους διέκοψε ένα μικρόφωνο το οποίο ήτανε στηριγμένο καλά. Και τότε μίλησε ο Ρον.
- Λοιπόν από τα μέλη του γνωστού συγκροτήματος “DarkDevils” σας παρουσιάζουμε τις δυο τραγουδίστριες τους την Ραμόνα και την Τζένιφερ! Ένα θερμό χειροκρότημα γι’αυτές σας παρακαλώ. Είπε ο Ρον ενθουσιασμένα. Εμείς του κλείσαμε το μάτι και του χαμογελάσαμε. Οι ψωνισμένες το μόνο που είπαν ήτανε:
- Αυτές στο συγκρότημα “DarkDevils” αποκλείεται! Και αποκλείεται να είναι οι τραγουδίστριες, αποκλείεται! Α! ας ελπίσουμε να τα πάνε χάλια.
Αυτά ήτανε τα λόγια που λέγανε για εμάς, αλλά εμείς δεν τα παρατήσαμε πήγαμε μπροστά στα δυο μικρόφωνα που ήτανε καλά στηριγμένα σε κάτι μπαστούνια. Η Τζένιφερ κούρδισε την κιθάρα και μετά πήρε τον λόγο και είπε:
- Θα σας τραγουδήσουμε το Enchanted της Taylor Swift!
- Ωραία! Ξεκινήστε! Είπε ο Ρον χαμογελαστά.
- Οκ Ρον ξεκινάμε! Του είπα και εγώ. Και άρχισε να παίζει κιθάρα η Τζένιφερ. Το πρώτο στίχο το είπε αυτή:
- Here I was again tonight forcing laughter, faking smiles
Same old tired, lonely place
Walls of insincerity
Shifting eyes and vacancy vanished when I saw your face
All I can say is it was enchanting to meet you.
- Your eyes whispered "have we met?"
Across the room your silhouette starts to make it's way to me
The playful conversation starts
Counter all your quick remarks like passing notes in secrecy
And it was enchanting to meet you
All I can say is I was enchanted to meet you. Είπα τον επόμενο στίχο.
- This night is sparkling, don't you let it go
I'm wonderstruck, blushing all the way home
I'll spend forever wondering if you knew
I was enchanted to meet you
The lingering question kept me up
2am, who do you love?
I wonder till I'm wide awake
Now I'm pacing back and forth, wishing you were at my door
I'd open up and you would say,
It was enchanted to meet you
All I know is I was enchanted to meet you
This night is sparkling, don't you let it go. Είπαμε μαζί.
- I'm wonderstruck, blushing all the way home
This night is flawless, don't you let it go
I'm wonderstruck, dancing around all alone
This is me praying that this was the very first page
Not where the story line ends
My thoughts will echo your name until I see you again
These are the words I held back as I was leaving too soon
Please don't be in love with someone else
Please don't have somebody waiting on you
Please don't have somebody waiting on you
This night is sparkling, don't you let it go
I'm wonderstruck, blushing all the way home
This night is flawless, don't you let it go
I'm wonderstruck, dancing around all alone
Please don't have somebody waiting on you… και μετά όλα αυτά τα είπαμε μαζί.
Και το τέλος το τελείωσε η κιθάρα. Όλοι είχανε μείνει εκτός από τα παιδιά τα δικά μας αφού αυτοί ξέρανε ότι τραγουδάμε υπέροχα, αλλιώς δεν θα μπαίναμε στο συγκρότημα. Μετά από λίγη σιγή όλοι χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι εκτός από τις ψωνισμένες που αυτές χειροκροτούσαν άθελα τους. Αφού είχε τελειώσει η παράσταση που κάναμε. Ο Ρον έβαλε παλιά τραγούδια για να χορέψουμε με ζευγάρια. Όλα τα ζευγάρια που ξέραμε εγώ και η Τζένιφερ χόρευαν. Ενώ εμείς καθόμασταν μόνες μας και συζητούσαμε και γελάγαμε. Ξαφνικά ο Τζόσεφ ήρθε και έπιασε το χέρι μου και ο Ματ ήρθε αλλά έπιασε το χέρι της Τζένιφερ και μας πρότειναν:
- Δεσποινίς Ραμόνα θα χορέψετε μαζί μου; Είπε ο Τζόσεφ.
- Και εσείς Δεσποινίς Τζένιφερ θα χορέψετε μαζί μου; Την ρώτησε ο Ματ.
Εκείνη την στιγμή εγώ και η Τζένιφερ κοιταχτήκαμε ντροπαλά και χαμογελάσαμε. Και όταν γυρίσαμε προς αυτούς είπαμε:
- Μετά χαράς, και τους χαμογελάσαμε.
Έτσι πιάσαμε το χορό και σαν δυο ζευγάρια που είμασταν στο χορό τότε, αρχίσαμε να συζητάμε και να γελάμε για διάφορα θέματα όπως πόσο χρονών είμαστε, για το τραγούδι που τραγουδήσαμε και τέτοια διάφορα χαζά. Έτσι η βραδιά μας πέρασε υπέροχα. Όλοι είχανε πάει να κοιμηθούν εκτός από μένα, τον Τζόσεφ, την Τζένιφερ και τον Ματ. Χορεύαμε ένα μπλουζ τότε. Ο Κίλαν μίλαγε με τον Ρον το τι δεν ξέραμε και δεν μας ένοιαζε αφού περνάγαμε τέλεια.
Μέχρι που ήτανε εντελώς αργά και τότε είπαμε στα παιδιά ότι έπρεπε να φύγουμε να πάμε να κοιμηθούμε. Το μόνο που είπανε ήτανε:
- Καληνύχτα κορίτσια, όνειρα γλυκά. Τα λόγια τους μας είχανε μαγέψει που παραλίγο να σκοντάψουμε και τότε είπε ο Τζόσεφ:
- Να μην πίνετε πολύ κρασί, είδατε τι παθαίνετε! Είπε στα αστεία.
- Καληνύχτα και σε σένα Τζόσεφ! Του είπα χαμογελαστά. Ενώ η Τζένιφερ είπε στον Ματ:
- Καληνύχτα Ματ! Και του χαμογέλασε.
Ανεβήκαμε τα σκαλιά προσεκτικά αυτή την φορά και κατευθυνθήκαμε προς το δωμάτιο μας. Όπου εκεί που το ανοίξαμε προσέξαμε κάτι σοκαριστικό που μας έκανε να ουρλιάξουμε.