χαχα ετοιμηηη... οριστεεε...!!
λιγο μεγαλουτσικο...
10ο Κεφάλαιο
Εν τω μεταξύ εγώ, η Τζένιφερ και ο Κίλαν είχαμε φτάσει στους άλλους. Είδαμε τον Τζόσεφ και τον Ματ να μιλάνε με τις ψωνισμένες. Είχανε κολλήσει εντελώς απάνω του μόλις είδαν και τον Κίλαν το άρπαξαν από το χέρι και αυτόν και αρχίζανε να φλυαρούν μεταξύ τους. Εμείς τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία και πήγαμε να δούμε τι κάνανε οι φίλοι μας. Ώσπου μας είδε ο Πίτερ και είπε:
- Πω! Πω κορίτσια πάλι σορτς; Δεν βαρεθήκατε να τα φοράτε; Μας είπε στα αστεία.
- Δεν διαλέξαμε εμείς σήμερα τα ρούχα Πίτερ! Του είπε η Τζένιφερ χαμογελώντας!
- Χα! Κατάλαβα! Που χαθήκατε εσείς κοπελιές; Είπε ο Πίτερ.
- Είπαμε αφού είμαστε ελεύθερες και ωραίες να διασκεδάσουμε και λίγο μόνες μας μωρέ! Πειράζει βρε Πίτερ Παν; Τον ρώτησε η Τζένιφερ αστεία.
- Ρε κορίτσια αμάν με κάτι ψευδώνυμα! Δεν θα το κόψετε πότε; Ρώτησε γελώντας ο Πίτερ.
- Από ότι φαίνεται Πίτερ Παν όχι! Του είπα γελώντας! Και αρχίσαμε να γελάμε ώσπου μπήκε στην παρέα μας τα υπόλοιπα παιδιά, ακόμα και ο Σαμ με την Σαβίνα.
- Παιδιά! Είπε ο Σαμ.
- Τι έγινε ρε; Τον ρώτησε ο Ντένζελ με απορία.
- Κοιτάξτε παιδιά εγώ και η Σαβίνα αποφασίσαμε να σας πούμε κάτι που κάναμε πριν από λίγο και μάλλον θα είναι οριστικό.
- Τι ρε παιδιά; Ρώτησε τότε ανυπόμονα ο Μπράτ.
- Χωρίσαμε! Είπε η Σαβίνα απότομα πριν ξεκινήσει και μιλήσει ο Σαμ.
- Γιατί; Ρώτησε τότε η Λουϊζιάνα με απορία.
- Γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζαμε! Είπε ο Σαμ κάνοντας τα λόγια του να φαίνονται πειστικά.
- Κρίμα πάντως ρε παιδιά, είπε η Ήλεκτρα.
- Και τι αποφασίσατε να κάνετε τώρα; Ρώτησε η Δανάη.
- Τίποτα απλά θα μείνουμε φίλοι όπως παλιά. Είπε η Σαβίνα με σοβαρό ύφος!
- Καλά εντάξει ότι πείτε εσείς είπε ο Τζακ.
- Παιδιά μπορώ να μιλήσω και εγώ; Ρώτησε ο Ντένζελ.
- Τι έγινε ρε μάγκα; Τον ρώτησε ο Τζειμς.
- Εγώ με την Τζένη δεν είμαστε κανονικό ζευγάρι!
- Τότε τι είστε; Ρώτησε με απορία η Ναταλία.
- Είμαστε αδέρφια, είπε η Τζένη.
- Αδέρφια; Και γιατί δεν μας το είπατε ρε παιδιά; Ρώτησε ο Τζακ με απορία.
- Γιατί όταν βρήκαμε την αφίσα ότι χρειαζόσασταν έναν ντράμερ και έναν που να παίζει αρμόνια είχατε γράψει «δεν επιτρέπονται αδέρφια». Και εγώ με την Τζένη δεν ξέραμε τι να κάνουμε και είπαμε να σας πούμε ψέματα… πήγε να το συνεχίσει ο Ντένζελ αλλά το συνέχισε η Τζένη.
- Αλλά τώρα πραγματικά μέσα μας το έχουμε μετανιώσει! Είπε η Τζένη σαν να τα εννοούσε πραγματικά.
- Και γιατί στο ξεκίνημα του ταξιδιού είπατε ότι είστε μαζί; Ρώτησε ο Άριαν.
- Γιατί θα μας καταλαβαίνατε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με μας και θα μας διώχνατε με τις κλωτσιές έξω. Είπε ο Ντένζελ.
- Και γιατί λείπατε κάποιες φορές στην πρόβα; Ρώτησε η Ναταλία.
- Γιατί ήμουν στο νοσοκομείο εγώ. Είπε η Τζένη.
- Τζένη τι είχες; Ρώτησε αμέσως η Δανάη που ήτανε τώρα πια καλές φίλες.
- Είχα καρκίνο. Αλλά τώρα πια τον νίκησα… είπε η Τζένη περίφημα!
- Παιδιά μας συγχωρείτε; Ρώτησε ο Ντένζελ με ένα άγχος. Και άμα θέλετε μας διώχνετε επειδή είμαστε αδέρφια, πρόσθεσε ο Ντένζελ.
- Χμ! ας πάρω και λίγο εγώ τον λόγο! Είπα με σοβαρό ύφος! Πρώτα από όλα εγώ προσωπικά σας συγχωρώ γιατί κάτι τέτοιο είχα κάνει και με την Τζένιφερ. Και δεύτερον δεν με πειράζει προσωπικά που είστε αδέρφια απλά όχι άλλα ψέματα εντάξει; Είπα με μια χαρούμενη φωνή, αν και ξέραμε εγώ και η Τζένιφερ σχετικά για τα 4 παιδιά από αυτό που μας ανακοίνωσαν. Για το θέμα των αδελφών, περιμέναμε πως και πως να το πούνε από μόνοι τους. Ενώ για το θέμα Σαμ και Σαβίνα το είχαμε ακούσει από λίγο μακριά που ήμασταν μαζί με τον Κίλαν.
- Εντάξει! Συμφώνησαν τα δυο αδέρφια!
- Λοιπόν ποιος συμφωνεί μαζί με την Ραμόνα; Εγώ πάντως συμφωνώ! Είπε η Τζένιφερ.
- Λοιπόν να ξέρετε συμφωνούμε όλοι μας! Επειδή σας αγαπάμε και χωρίς εσάς είμαστε οι μισοί! Είπε ο Άλαν και τους αγκάλισε. Και μετά όλοι μας, τους αγκαλιάζαμε!
- Και εμείς σας αγαπάμε! Είπε η Τζένη κάπως συγκινημένη με όλη αυτήν την ιστορία.
Σε κάποια φάση εγώ και η Τζένιφερ προσέξαμε ότι ο Τζόσεφ, ο Ματ και ο Κίλαν κούναγαν τα χέρια τους δείχνοντας τις ψωνισμένες, λες πως ήθελαν να τους πάρουμε από αυτές. Έτσι είπε η Τζένιφερ στα παιδιά:
- Παιδιά εμείς θα σας βρούμε μετά, έχουμε να κάνουμε κάτι.
- Εντάξει κορίτσια και με προσοχή! Είπε η Λίζα στα αστεία.
- Τα λέμε! Τους είπα! Όταν φύγαμε εντελώς από τα παιδιά και φτάναμε στα αγόρια μαζί με τις ψωνισμένες. Οι ψωνισμένες άρχιζαν πάλι να σχολιάζουν τότε εμείς τα πήραμε για τα καλά και κανονίσαμε να τους κάνουμε μια πλάκα.
- Εεε! Κορίτσια τι είναι αυτό στα μαλλιά σας κατσαρίδα ή ακρίδα;
- Ναι καλά σιγά μην σας πιστέψουμε, μας είπαν.
- Α! τώρα το πρόσεξα έχετε κατσαρίδες στα μαλλιά σας. Είπε ο Τζόσεφ μπαίνοντας στο νόημα το τι θέλαμε να καταφέρουμε!
- Αλήθεια; Ρώτησαν
- Αλήθεια! Είπε ο Κίλαν.
- Πηγαίνετε να κάνετε και μπάνιο! Είπε ο Ματ.
- Ναι, ναι ας πηγαίνουμε! Σας ευχαριστούμε αγόρια! Είπαν και έφυγαν, ρίχνοντας μας πρώτα μια άγρια ματιά.
- Πω! Πω! Αυτές οι κοπελιές είναι πολύ χαζές, δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν και μας σχολιάζουν πάντα! Είπε η Τζένιφερ.
- Ναι έχεις δίκιο! Είπε ο Ματ.
- Και τι λένε για σας κορίτσια.. συνέχισε ο Κίλαν.
- Ξέρουμε τι λένε για μας, τους απάντησα!
- Χμ! ύποπτο! Αλλά δεν πειράζει ήρθαμε για άλλο θέμα. Να σας πούμε ποιος θέλει να σας σκοτώσει. Είπε ο Τζόσεφ.
- Ναι ποιος; Ρώτησα.
- Λέγεται Ντάνιελ και είναι μισός βρικόλακας μίσος λυκάνθρωπος. Ωχ! Ξέχασα να σας πω ότι υπάρχει μαγεία, υπάρχουν βρικόλακες και υπάρχουν λυκάνθρωποι!
- Άρα από εκεί εξηγείτε ότι ο Κίλαν είναι λυκάνθρωπος. Πετάχτηκε η Τζένιφερ ξαφνικά αλλά το είπε σιγανά, νομίζοντας ότι δεν θα την ακούγανε αλλά έκανε λάθος. Τα αγόρια κοιτάχτηκαν μεταξύ τους για ένα λεπτό και μετά ρώτησε ο Κίλαν με απορία:
- Και εσείς που το ξέρετε αυτό;
- Σε είχαμε ακούσει την πρώτη βραδιά να το λες στον Ρον, αλλά στην αρχή δεν το πιστεύαμε περιμέναμε να μάθουμε πιο πολλά. Είπε η Τζένιφερ.
- Άρα μάθατε ότι ήμουν εκείνος ο λύκος στο λεωφορείο; Ρώτησε ξανά.
- Ναι το μάθαμε! Αλλά δεν πειράζει. Έχεις ωραία μάτια! Του είπε η Τζένιφερ.
- Βασικά Κίλαν δεν μιλούσατε ψιθυριστά; Τον ρώτησε ο Τζόσεφ.
- Ναι! Απάντησε ο Κίλαν.
- Τότε εσείς πως τον ακούσατε; Αφού μίλαγε ψιθυριστά; Ρώτησε ξανά ο Τζόσεφ.
- Εεε! Κοιτάξτε είμασταν μυστήριο από μικρές εμείς. Όταν αποκτήσαμε αυτό το σημάδι στον ώμο μας, τους είπα και τους έδειξα ένα σημάδι που έμοιαζε σαν βασιλικό στέμμα.
- Και μετά από αυτό στα 9 μας ήρθε ένας δάσκαλος Τσάο που μας έμαθε όλα τα είδη των πολεμικών τεχνών… συνέχισε η Τζένιφερ.
- Και τι έγινε μετά; Ρώτησε με ενδιαφέρον ο Τζόσεφ.
- Μετά από όλη την εκπαίδευση μας, ήρθαν κάποιοι που μας θέλανε να μας κάνουνε κάτι πειράματα. Αλλά θυσιάστηκε για μας ο δάσκαλος Τσάο για να μην μας βρούνε ποτέ. Τότε είμασταν σε ηλικία 12 χρονών. Του απάντησα.
- Μάθατε γιατί σας θέλανε; Ρώτησε ο Ματ.
- Μάθαμε πως δεν μάθαμε, μας θέλανε επειδή το αίμα μας θα τους έκανε πιο δυνατούς και θα γιάτρευαν πληγές που δύσκολα γιατρεύονταν. Είπε η Τζένιφερ.
- Άρα μάθατε και τι είστε; Ρώτησε ο Κίλαν.
- Ναι μάθαμε! Είμαστε οι εκλεκτές! Για να σώσουμε τον κόσμο, όπως μας είχε πει τότε ο δάσκαλος Τσάο. Είπα!
- Την απουσία του να φανταστώ την περάσατε με πόνο ε; ρώτησε ο Τζόσεφ.
- Ναι! Πολύ πόνο τότε! Τον είχαμε σαν δεύτερο πατέρα. Του είπα.
- Λοιπόν, ας συνεχίσουμε καλύτερα να μην πέσει και άλλο η ψυχολογική μας κατάσταση. Μας πρότεινε ο Ματ και εμείς συμφωνήσαμε.
- Ωραία! Ξέρουμε τώρα δηλαδή ότι ο Κίλαν είναι λυκάνθρωπος. Εσείς τι είστε; Ρώτησε η Τζένιφερ δείχνοντας τον Τζόσεφ και τον Ματ.
- Εμείς Τζένιφερ είμαστε βρικόλακες! Της απάντησε ο Ματ.
- Ναι κορίτσια αλλά δεν μας απαντήσατε πως μπορέσατε να ακούσετε τον Κίλαν π μιλούσε ψιθυριστά; Εγώ δεν θυμάμαι η Καρολίνα και η Ραφαέλα να κάνανε κάτι τέτοιο. Είπε ο Τζόσεφ.
- Ναι μάλλον εμείς είμαστε πιο προχωρημένες. του απάντησα.
- Γιατί όμως πιο προχωρημένες; Τι εννοείτε; Ρώτησε ο Ματ.
- Εννοούμε ότι ακούμε σχεδόν ένα μίλι μακριά τι λένε κάποιοι. Απάντησε η Τζένιφερ.
- Α! και σε μας αυτό γίνετε. Είπε ο Τζόσεφ. Αλλά μόνο στους βρικόλακες! Πρόσθεσε επίσης.
- Ναι; Τι άλλο μπορούν να κάνουν οι βρικόλακες; τους ρώτησα με ένα ενδιαφέρον.
- Εμ, κοίτα μπορούν πάντως να τρέξουν πάρα πολύ γρήγορα. Πιο γρήγορα και από τα αμάξια ή οτιδήποτε άλλο που θεωρείται γρήγορο. Είπε ο Ματ.
- Αυτό όμως μπορούν να το κάνουν και οι λυκάνθρωποι. Είπε ο Κίλαν χαμογελώντας.
- Χμ… τι άλλο; Είπε η Τζένιφερ.
- Υπάρχει και κάτι ακόμη που κάνουν οι βρικόλακες. Είπε ο Τζόσεφ με σοβαρό ύφος.
- Τι; Τον ρώτησα με περιέργεια.
- Να οι βρικόλακες μπορούν να χρησιμοποιήσουν υποβολή κάτι το οποίο κάνουν με τα μάτια τους. Είπε ο Ματ.
- Πως; Τον ρώτησε η Τζένιφερ.
- Να κοιτάξτε… για παράδειγμα πάω σε έναν, και του λέω κοιτώντας τον μέσα στα μάτια του να πάει να κάνει κάτι. Αυτός πάει και το κάνει. Ή να του πω στα ίσια να ξεχάσει κάτι. Το καταλάβατε; Ρώτησε ο Τζόσεφ.
- Ναι το καταλάβαμε! Είπαμε εμείς.
- Ωραία πάμε δηλαδή μέχρι εδώ. Είπε ο Κίλαν.
- Έχω μια ερώτηση όμως. Μπορώ να την κάνω; Ρώτησε η Τζένιφερ.
- Ναι πες την μας. Είπε ο Ματ.
- Να… εσύ και ο Τζόσεφ είστε βρικόλακες, είπε και έδειξε τον Ματ και τον Τζόσεφ. Ενώ ο Κίλαν είναι λυκάνθρωπος. Είπε η Τζένιφερ και σταμάτησε.
- Ναι τι; Την ρώτησε ο Ματ με απορία.
- Να, πως γίνετε οι λυκάνθρωποι και τα βαμπίρ να είναι μαζί; Δεν θα έπρεπε να είναι εναντίων; Ρώτησε η Τζένιφερ ενώ ανακουφίστηκε που το είπε.
- Εμ ο Κίλαν δεν είναι το ίδιο σαν τους άλλους, είναι ξάδερφο μας. Ενώ με τους άλλους είμαστε εχθροί. Αλλά ο Κίλαν δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Είπε ο Ματ.
- Πόσα χρόνια ζείτε εσείς; Ρώτησα δείχνοντας τον Τζόσεφ και τον Ματ.
- 100 χρόνια το πολύ. είπε ο Τζόσεφ.
- Οι λυκάνθρωποι; Τους ρώτησα.
- Εμ οι λυκάνθρωποι δεν ζουν πολύ. Δεν έχουν την αθανασία βλέπετε. Είπε ο Ματ.
- Τότε πως είναι ξάδερφος σας ο Κίλαν; Τους ρώτησα ξανά.
- Ο Κίλαν καταλάθος είχε πιεί λίγο από το ξόρκι της αθανασίας στα 21 του κάπου εκεί. Είπε ο Τζόσεφ.
- Χα! Κατάλαβα! Ο Ρον τι είναι; Ρώτησε τότε η Τζένιφερ.
- Ο Ρον είναι άνθρωπος. Και είναι σαν να είναι ο θείος μας που είχαμε κάποτε. Είπε ο Κίλαν.
- Χμ! καταλάβαμε! Είπαμε.
- Τώρα σχετικά με τον Ντάνιελ κορίτσια δεν σας έχει δει, απλά αισθάνθηκε ότι είσαστε εδώ δηλαδή ότι οι εκλεκτές είναι εδώ.
- Α… κατάλαβα! Να σας πω, γιατί εγώ και η Τζένιφερ μοιάζουμε πάρα πολύ με την Καρολίνα και την Ραφαέλα. Τους ρώτησα με απορία.
- Αυτό πως το ξέρετε πάλι; Ρώτησε ο Ματ.
- Είδαμε κάτι φωτογραφίες με αυτές! Απάντησε η Γιασμίν.
- Αχα… τίποτα άλλο ξέρετε γι’αυτές; Ρώτησε ο Τζόσεφ.
- Ξέρουμε ότι ήτανε και αυτές εκλεκτές και ότι τώρα μας ανήκουν τα ημερολόγια τους. Απάντησα.
- Στα ημερολόγια θα βρείτε τις απαντήσεις σας, στα ερωτήματα σας. Αλλά τώρα γιατί μοιάζετε, είναι επειδή μάλλον από μικρές είχατε βασιλικό αίμα. Το πώς συμπεριφέρεστε προς τους συνάνθρωπους σας για παράδειγμα είστε πολύ ευγενικές έτσι; Ρώτησε ο Τζόσεφ.
- Ναι είμαστε! Όσο πρέπει. Απάντησε η Τζένιφερ.
- Ναι αλλά αυτό δεν εξηγεί πως μοιάζουμε σε αυτές! Τους είπα.
- Ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Απλά μάλλον θα είστε συγγενείς πολύ κοντινοί συγγενείς. Απάντησε ο Ματ.
- Μα οι γονείς μας; Μοιάζουμε με αυτούς λίγο αλλά με αυτές περισσότερο, λες πως ήταν αυτέ οι μητέρες μας. Είπε η Τζένιφερ.
- Απλά έχετε μακρινή συγγένεια με αυτές. Φανταστείτε θα σας ήτανε οι προ, προ, προ, προ, και πάει λέγοντας οι προγιαγιά σας. Είπε χαμογελώντας ο Τζόσεφ.
- Εγώ ξέρεις τι έχω καταλάβει Τζόσεφ; Τον ρώτησα σοβαρά.
- Τι; Με ρώτησε με απορία.
- Ότι είσαι χαζός! Του είπα και του έκανα μια αστεία γκριμάτσα.
- Καλά ε η ξαδέρφη σου δεν λέει ποτέ να σοβαρευτεί; Ρώτησε ο Τζόσεφ χαμογελώντας προς την Τζένιφερ.
- Όχι ρε! Έχει πάρει από μένα. Του είπε η Τζένιφερ χαμογελώντας.
- Άστο Τζόσεφ καλά έλεγε ο Ρον γι’αυτές. Είπε ο Κίλαν χαμογελώντας προς τον Τζόσεφ.
- Τι έλεγε για μας ο Ρον; Ρωτήσαμε με απορία.
- Να κοιτάξτε κορίτσια… έλεγε ότι και σε όποια στιγμή και αν βρίσκεστε, ποτέ δεν χάνετε το χιούμορ σας! Είπε ο Ματ χαμογελώντας.
- Ναι έτσι είναι. Απάντησε η Τζένιφερ χαρούμενα.
- Λοιπόν να σας κάνω μια πρόταση; Ρώτησα τους υπόλοιπους.
- Ναι κάνε μας. Τι είναι; Ρώτησε ο Κίλαν.
- Πάμε λέω προς τα μέσα γιατί εγώ άρχιζα να πεινάω; Δεν ξέρω τι λένε οι δικιές σας κοιλιές. Αλλά εγώ πεινάω! Τους είπα σοβαρά αλλά με ένα αστείο τρόπο, κάνοντας τους να σκάσουν στα γέλια.
- Πάρτε την από εδώ, τρελάθηκε! Είπε ο Τζόσεφ και άρχιζε να γελάει ξανά.
- Ρε παιδιά! Δεν έκανα τίποτα τώρα απλά εξομολογήθηκα, τίποτε άλλο. Τους είπα αστεία αλλά κάνοντας την λυπημένη.
- Ναι! Ναι άστα αυτά. Είπε η Τζένιφερ.
- Χμ! καλά θα τα αφήσω! Αλλά έχω πάλι μια ερώτηση να την κάνω; Ρώτησα τους άλλους.
- Άντε πες την! Θα σε αντέξουμε! Είπε ο Κίλαν χαμογελώντας.
- Λοιπόν… είπα σιγανά αλλά μετά ύψωσα την φωνή μου. Μήπως θα ήτανε καλύτερα να πάμε σιγά-σιγά στο σπίτι γιατί με έχει ψήσει για τα καλά ο ήλιος; Ρώτησα χαμογελώντας.
- Θα σου κάνουμε την χάρη μόνο επειδή είσαι γλυκιά, μου είπε ο Τζόσεφ, κάνοντας την καρδιά μου να χτυπάει γοργά και δυνατά και τα μάγουλα μου να κοκκινίζουν. Αυτό φυσικά το είδε η Τζένιφερ και ο Τζόσεφ μόνο, επειδή οι άλλοι είχαν ξεκινήσει για το σπίτι.
- Λοιπόν Ραμόνα πάω με τα αγόρια γιατί νομίζω ότι με φωνάζει ο Ματ. Μου είπε η Τζένιφερ κλείνοντας μου το μάτι. Και όντως την φώναζε.
- Λοιπόν μείναμε οι δυο μας δηλαδή, μου είπε χαμογελώντας ο Τζόσεφ.
- Ναι από ότι φαίνεται… Του είπα ενώ τα χέρια μου είχανε αρχίσει να ιδρώνουν από το άγχος μου.
- Είσαι καλά; Φαίνεται ότι η καρδιά σου χτυπά δυνατά και τα χέρια σου άρχισαν να ιδρώνουν. Μήπως χρειάζεσαι και τίποτε άλλο εκτός από φαγητό; Μου είπε χαμογελώντας.
- Όχι σαν τι; Και είμαι καλά Τζόσεφ απλά έχω λίγο άγχος με όλα αυτά που γίνονται. Του είπα, ελπίζοντας να με πιστέψει.
- Καλά εγώ μια πρόταση έκανα, μου είπε και με κοίταξε στα μάτια.
- Χμ ωραία! Του είπα.
- Ωραία! Αυτό λέω και εγώ, πάμε στους υπόλοιπους τώρα καλύτερα. Ε τι λες; Μου πρότεινε ο Τζόσεφ.
- Ναι πάμε! Του είπα χαμογελώντας.
Λίγο πιο πέρα ήτανε η Τζένιφερ και ο Ματ. Κάτι συζητάγανε και γελάγανε. Αλλά εγώ και ο Τζόσεφ τους την χαλάσαμε, πηγαίνοντας τους δίπλα και συζητώντας για διάφορα. Μας είπαν επίσης ότι ο Κίλαν πήγε με τον Ρον να κάνουν μια δουλειά και ότι το μεσημεριανό ήτανε έτοιμο.
Καθώς περπατάγαμε είδαμε τις ψωνισμένες να μας κοιτάνε με μισό μάτι εμένα και την Τζένιφερ. Μετά από λίγο τις είδαμε να έρχονται προς το μέρος μας με κουτάκια αναψυκτικού. Ήτανε πολύ θυμωμένες μάλλον από εκείνη την πλάκα που τις κάναμε, και τελικά είχαμε δίκιο.
- Κορίτσια είστε έτοιμες να λουστείτε; Μας είπε η Ντόνα.
- Εσείς είστε έτοιμες να πέσετε με μιας κάτω στο έδαφος; Ρώτησε η Τζένιφερ.
- Χαχα! Ας γελάσουμε κορίτσια. Θα το μετανιώσετε πολύ ακριβά που τα βάλατε μαζί μας. Είπε η Αλάνα.
- Μάλλον εσείς θα το μετανιώσετε, τους είπα γελώντας.
- Ωραία τότε κορίτσια είμαστε 5 είστε 2 τώρα θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Είπε η Έλη.
- Ωραία ξεκινάμε! Είπε η Τζένιφερ.
- Κορίτσια μόνο μην σκοτωθείτε, είπε ο Τζόσεφ.
- Ωραία κορίτσια ξεκινάμε! Είπε ο Ματ και έδωσε το σύνθημα.
Τα δυο αγόρια πήγαν και κάθισαν λίγο πιο πέρα. Οι ψωνισμένες άρχισαν να τρέχουν καταπάνω μας, εμείς είμασταν ακίνητες, απλά περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή να επιτεθούμε. Τότε είδαμε την Αμή και την Εύα να ανοίγουν πρώτες τα κουτάκια αναψυκτικού προσπαθώντας να μας το ρίξουν απάνω μας. Εμείς ξεφεύγαμε τις επιθέσει τους μέχρι που η Τζένιφερ έκανε μια κλωτσιά στο αέρα και χτύπησε την Αμή. Ήτανε πολύ ελαφριά κλωτσιά. Μετά ερχότανε η Εύα προς το μέρος μου, αλλά έπεσε κάτω βάζοντας της μια τρικλοποδιά η Τζένιφερ λέγοντας της «όποιος βιάζετε σκοντάφτει κοπελιά».
Μετά ήτανε η Ντόνα, η Αλάνα και η Έλη. Αλλά πάνε και αυτές αμέσως κάνοντας μια τριπλή κλωτσιά στον αέρα εγώ, τις πήρε όλες στο στήθος επάνω, πέφτοντας κάτω πονώντας.
- Είδατε τι τραβάτε όταν τα βάζετε μαζί μας; Είπε η Τζένιφερ.
- Και ναι κερδίσανε τα 2 κορίτσια! Είπε ο Τζόσεφ με ενθουσιασμό.
- Μπράβο κορίτσια! Σας έμαθε πολύ καλά τις πολεμικές τέχνες ο δάσκαλος σας. Είπε ο Ματ χαμογελώντας.
- Ναι τελικά μας έμαθε πολύ καλά. Είπα αδιάφορα, έχοντας την εικόνα από τον αγαπημένος μου δάσκαλο Γιάνγκ. Ξαφνικά αυτή η σκέψη διακόπηκε από την φωνής της Ντόνας.
- Θα το μετανιώσετε μια μέρα κορίτσια! Σας στο υπόσχομαι. Είπε ενώ σηκώνονταν από το έδαφος, βοηθώντας και τις άλλες.
- Α! κορίτσια… είπε ο Τζόσεφ με ένα χαμόγελο λες πως θα τις έλεγε κάτι για την ταλαιπωρία τους.
- Τι; Ρώτησαν με αγωνία αυτές.
- Μαζέψτε τα σκουπίδια που αφήσατε σας παρακαλώ, δεν είναι καθόλου ωραίο να έχεις έναν μολυσμένο περιβάλλον. Είπε ο Τζόσεφ σοβαρά.
- Α! οκ θα το κάνουμε και αυτό! Είπαν οι ψωνισμένες με έναν τόνο απογοήτευσης και αγριεμένο.
- Ωραία! Καλή σας δουλειά! Θα τα πούμε πιστεύω! Είπε ο Ματ, δίνοντας λίγο θάρρος σε αυτές.
- Τζόσεφ! Ματ! Τους φώναξα.
- Τι; Με ρώτησαν με απορία.
- Αφού δεν τις συμπαθείτε τις κοπελιές γιατί τις δίνετε και θάρρος; Ρώτησα.
- Γιατί να μην τις δώσουμε. Απλά κάνουμε το καθήκον μας. Είπε ο Ματ.
- Αφού εσύ Ματ μου είπες πριν ότι δεν σας αρέσουν! Είπε η Τζένιφερ.
- Ναι δεν μας αρέσουν, είπε ο Τζόσεφ.
- Τότε τι τους δίνετε θάρρος; Είναι σαν να είναι παιχνίδια σας. Ή μήπως είμαστε… εκεί η σκέψη μου σταμάτησε, κοιτώντας την Τζένιφερ. Κατάλαβε τι εννοούσα. Έτσι μου είπε.
- Ραμόνα πάμε λίγο στο δωμάτιο μας, να αφήσουμε τα ημερολόγια; Είπε ενώ είχαμε μπει μέσα στο «Τεράστιο Σπίτι».
- Ναι πάμε! Θα τα πούμε αγόρια! Τους είπα δίνοντας μου το χέρι. Το ίδιο έκανε και η Τζένιφερ.